مقاله:مقدمه ای بر بوقلمون

مقاله:مقدمه ای بر بوقلمون

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه:18

 

فهرست مطالب:

خصوصیات بوقلمون های تجاری

نکات مهم در جوجه ریزی بوقلمون تجاری

واکسیناسیون

تغذیه بوقلمونها

 قسمت سوم (بوقلمون در طبقه بندی حیوانات):

قسمت چهارم (اندام شناسی) :

قسمت پنجم (ویژگیهای ژنتیکی بوقلمون صنعتی) :

قسمت ششم :

قسمت هفتم :

قسمت هشتم ( تغذیه 1 ) :

 

منشع اصلی بوقلمون از آمریکای لاتین و مکزیک بوده و در حال حاضر نیز بوقلمونهای وحشی که قادر به پرواز هستند در مناطق جنگلی وجود دارند . اصلاح نژاد بوقلمون از چندین دهه گذشته در کشورهای صاحب نام صورت گرفته و در حال حاضر به اسامی تجاری مختلفی در نقاط مختلف دنیا عرضه میگردد که هر کدام دارای خصوصیات جداگانه میباشد و عموما به سه دسته متوسط ،نیم سنگین و سنگین تقسیم میشوند .

پرورش بوقلمونهای گوشتی و رسانیدن به وزن ایده ال در زمان مقرر مستلزم ارائه مدیریت صحیح،جیره بالانس شده از حیث سطح انرژی و پروتئین و مکمل های ویتامین و معدنی متناسب با سن پرنده میباشد .



خرید و دانلود مقاله:مقدمه ای بر بوقلمون


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.