لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:20
فهرست و توضیحات:
علت بیماری
علائم بیماری
پیشگیری
مقدم بر درمان
رژیم غذایی
آیا این بیماری حالت ارثی هم دارد؟
نقش سن در بیماری آلزایمر
مقدّمه
بیماری آلزایمر چیست ؟
خطر ابتلا به بیماری آلزایمر با بالا رفتن سن افزایش می یابد در حدود 10درصد افراد بالای 65 سال و تا 50 درصد افراد بالای 85 سال مبتلا به بیماری آلزایمر و اختلالات وابسته به آن هستند . در جمعیت عمومی خطر ابتلا به بیماری آلزایمر در سنین بالای 65 سال هر 5 سال تقریبا دو برابر می شود .پس از سن 75 سالگی خطر ابتلا به بیماری آلزایمر در زنان بیشتر از مردان است و این افزایش خطر حتی با در نظر گرفتن طول عمر بیشتر زنان نیز صادق خواهد بود (3) . طبق آخرین اطلاعات بدست آمده در سال 2005 از مراکز تحقیقاتی آلزایمر در امریکا در هر هفت ثانیه یک نفر به تعداد مبتلایان اضافه می گردد و آمار جدید تعداد مبتلایان را 24.3 میلیون نفر اعلام نموده و تخمین زده می شود که در سال 2020 به 42.3 میلیون نفر برسد و هر 20 سال هم تعداد افراد آلزایمری دو برابر می شود بطوریکه در سال 2040 به 81.1 میلیون نفر خواهد رسید(4). تحقیقات بیشتری در زمینه زوال عقلی در کشورهای در حال توسعه باید صورت گیرد ،زیرا با وجودایکه 66 درصد مبتلایان به زوال عقلی در این کشورها زندگی می کنند ولی تنها 10 درصد تحقیقات در کشورهای در حال توسعه صورت می گیرد (5) .تجمع پلاکهای امیلوئیدی در بروز بیماری آلزایمرنقشی عمده دارند و بررسی ها نشان دهنده ارتباط بین کلسترول بالا و ابتلا به بیماری آلزایمراست . هموسیستئین بالا ،اسید فولیک پایین و مصرف روزانه مقادیر بالای الکل و سطح پایین تحصیلات نیز از عوامل افزاینده خطر ابتلا به زوال عقلی محسوب می شوند به همین سبب شناخت عواملی که خطر ابتلا به بیماری الزایمر را می افزایند جهت آغاز اقدامات پیشگیرانه پیش از بروز بیماری دارای اهمیتی فراوان است (3).
در مواجهه با این بیماری تشخیص صحیح الزایمر در مراحل آغازین جهت شروع درمانهای موجود دارای اهمیت بوده و با در دسترس قرار دادن داروهایی که سیر بیماری را متوقف می سازند و اندازه گیری بیومارکرهای تشخیصی نظیر زنجیره 42 اسیدآمینه ای بتاآمیلوئید ، پروتئین تاو توتال ( T-tau ) ، هموسیتئین ، کلسترول در کنترول بیماری حائز اهمیت است