تحقیق در مورد اندازه گیری و کنترل کیفیت

تحقیق در مورد اندازه گیری و کنترل کیفیت

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 147
فهرست مطالب:

فصل اول

اندازه گیری

1-تاریخچه اندازه گیری در جهان

تعریف اندازه گیری :

خطاهای ناشی از مشاهده در اندازه گیری :

تجزیه و تحلیل اطلاعات اندازه گیری :

کاربرد برچسبهای کالیبراسیون

نیازمندیهای آزمایشگاه دستگاه های اندازه گیری دقیق

   

فصل دوم

آزمایش سیستمهای اندازه گیری

1) کالیبراسیون Calibration  

(شامل 5 گزارش )

2) اندازه گیری برای مرحلة اول مهندسی معکوس و به دست آوردن تلرانس برای قطعات

(شامل 4 گزارش)

3) به دست آوردن لقی ( محوری و شعاعی )

(شامل 2 آزمایش)

4) کنترل  در شفت

شامل 2 آزمایش

5) اندازه گیری زاویه های یک چرخدندة مخروط

فصل سوم

هفت ابزار کنترل کیفیت

گامهای سیستماتیک جهت طرحریزی کنترل فرآیند

1-شناخت محصول

لیست قطعات لیست مواد برگه های مسیر تولید نمودار OPC ، نمودار مونتاژ استاندارد محصول آشنایی با محل کاربرد محصول و جمع آوری نظرات مشتریان جمع آوری آمار ضایعات و دوباره کاری فرآیند - آمار محصولات نهایی معیوب - آمار محصوللات برگشتی

2-تعیین سطح کیفیت قابل قبول برای محصول

3-تعیین سطح کیفیت قابل قبول برای عملیات های فرآیند

4-تعیین سطح کیفیت قابل قبول برای مواد و قطعات ورودی

5-رسم نمودار علت و معلول

6-تهیه برگه های کنترل

7-تکمیل برگه های کنترل برای یک دوره خاص

8-رسم هیستوگرامها و نمودارهای پاره تو

9-رسم نمودار تمرکز نقص ها

10-تعیین مشخصات کنترلی در هر ایستگاه

11-تعیین ایستگاه های کنترل و مشخصه هایی که نیاز به کنترل دارند .

12-تعیین نوع ابزار کنترلی برای کنترل مشخصه های هر ایستگاه (نمودار کنترل/طرح نمونه گیری / هر دو)

13-طراحی نمودارهای کنترل و طرح های نمونه گیری

14-تهیه طرح کنترل (کیفیت) محصول

-تاریخچه اندازه گیری در جهان

 

سابقه اندازه گیری به عهد باستان باز می گردد و می توان آن را به عنوان یکی از قدیمی ترین علوم به حساب آورد .

 

در اوایل قرن 18 جیمز وات (JAMES WATT) مخترع اسکاتلندی پیشنهاد نمود تا دانشمندان جهان دور هم جمع شده یک سیستم جهانی واحد برای اندازه گیریها به وجود آورند . به دنبال این پیشنهاد گروهی از دانشمندان فرانسوی برای به وجود آوردن سیستم متریک (METRIC SYS) وارد عمل شدند .

 

سیستم پایه ای را که دارای دو استاندارد یکی «متر» برای واحد طول و دیگری «کیلوگرم» برای وزن بوده ، به وجود آوردند . در این زمان ثانیه (SECOND) را به عنوان استاندارد زمان (TIME) و ترموسانتیگراد را به عنوان استاندارد درجه حرارت مورد استفاده قرار می دادند .

 

در سال 1875 میلادی دانشمندان و متخصصات جهان در پاریس برای امضاء قراردادی به نام پیمان جهانی متریک (INTERNATIONAL METRIC COMVENTION) دور هم گرد آمدند . این قرارداد زمینه را برای ایجاد یک دفتر بین المللی اوزان و مقیاسها در سورز (SEVRES) فرانسه‌ آماده کرد. این مؤسسه هنوز به عنوان یک منبع و مرجع جهانی استاندارد پابرجاست .

 

امروزه سازندگان دستگاههای مدرن آمریکایی ، دقت عمل استانداردهای اصلی خود را که برای کالیبراسیون دستگاه های اندازه گیری خود به کار می برند ، به استناد دفتر

 

استانداردهای ملی (N.B.S)تعیین می نمایند .

 

لازم به یادآوری است دستگاه های اندازه گیری و آزمون به دلایل گوناگون از جمله فرسایش ، لقی و میزان استفاده ، انحرافاتی را نسبت به وضعیت تنظیم شده قبلی نشان می دهند .

 

 



خرید و دانلود تحقیق در مورد اندازه گیری و کنترل کیفیت


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.