نوع فایل: word
قابل ویرایش 22 صفحه
جهت دریافت درجه ی کارشناسی در رشته ی روان شناسی
مقدمه:
مطالعات گوناگون در زمینه تبلیغات نشان میدهد که مکانیسم های روانی در زمینه تبلیغات تجاری و سیاسی-عقیدتی و روابط عمومی متفاوت اند، زیرا تبلیغ یک کالا به مراتب ساده تر از تبلیغ یک فکر یا یک اندیشه است و به همان نسبت روشهای مورد استفاده از آن ها نیز با یکدیگر تفاوت دارند. تبلیغات میلیون ها انسان را که به شیوههای مختلف زندگی میکنند از طریق وسایل ارتباطی مخاطب قرار میدهد، هدف اصلی تبلیغات نفوذ در رفتار افراد بشر نیست ،برای دست یابی به چنین هدفی مبلغی باید به عوامل موثر در طراز رفتن، افراد را بشناسد. این امر ممکن نمیشود مگر این که از دانشهایی مانند مردم شناسی و جامعه شانسی و به ویژه روان شناسی ،روان شناسی اجتماعی که در شناخت علل و چونگی رفتار افراد در جامعه هم نقش به سزایی دارند ، بهره بگیرد.
وقتی از تبلیغات سخن به میان می آید، بیشتر جنبهی سیاسی آن مطرح است ،زیرا تبلیغات یعنی تحت تاثیر قرار دادن افکار و حالات بسیاری از مردم در مورد مسائل جدلی وابسته به یک گروه یا جامعه در این جا تبلیغات از آموزش و پرورش که با مسائل غیر جدلی سروکار دارد، جدا میگردد ،افزون بر این باید یادآورد شد که همه فعالیت های مربوط به مسائل جدلی نیز در این تعریف نمیگنجد زیرا چنانچه هدف از این گونه فعالیت ها بیشتر روش ساختن بعضی مسائل باشد تا تغییر حالات و افکار نمی توان آن ها را تبلیغات نامید.
بیان مسئله :
چگونه از سلیقه و تنوع آن در میان کشورهای هدف مطلع شویم ؟
اطلاعات آماری از نقش تبلیغات با روشهای مختلف آن و تاثیر آن بر میزان فروش در آن کشورها بدست آورده جمع بندی و نتیجه گیری نمائیم.
چگونگی جلب اعتماد و نظر مردم کشورهای مختلف، اقوام و نژادهای مختلف را در کشورهای هدف بررسی نمائیم.
وضعیت اقتصادی و ملی چه تاثیری در نحوه خرید و میزان خرید مردم کشورهاش مختلف دارد ؟
چگونه از عواملی مانند شناخت مناسب از عوامل سیاسی، اجتماعی ،فرهنگی در افزایش میزان خرید و تاثیر گذاری تبلیغاتی در راستای این افزایش استفاده کنیم.
فهرست مطالب:
فصل اول کلیات
مقدمه
بیان مسئله
فرضیه
تعاریف عملیاتی
مفاهیم
تعاریف نظری
متغیرها
هدف کلی
هدف جزئی
فصل دوم پیشینة تحقیق
تاریخچه
فرق روابط عمومی و تبلیغات
فروش به خودی خود رخ نمیدهد
هزینه وفاداری مشتری
آگهی تلویزیونی را چگونه بسازیم تا محصولاتمان را بفروشد
ماتریس ذهنی فروش در تبلیغات
آگهی خوب چیست ؟
تفاوت های اساسی در استفاده از دستورالعمل های تبلیغاتی و کالاها در بازاریابی صادراتی
واژه پروپاگاندا در تبلیغات
نتایج
نظریه
فصل سوم بحث و نتیجه گیری
طرح پژوهش
ابزار تحقیق
نمونه گیری
جامعه آماری
جمع آوری اطلاعات
منابع
منابع و مآخذ:
- الیکوی ،دیوید (2001). رازهای تبلیغات. ( حمیدی، کوروش ،خروزخر،علی،مترجم). ( چاپ اول 1380). ( انتشارات مبلغان ). ( چاپ هزار نقش ). ص 90 .
- بالدوین ،هانتلی (2001). چگونه آگهی تلویزیونی بسازیم. انتشارات سروش. تهران 1380.
- بوزان، تونی، اسراییل، ریچارد (2001). فروشندگی هوشمندانه ( رازهای موفقیت در بازرگانی ).( دعایی، حبیب الله،مترجم).( چاپ اول 1381 ). انتشارات سنبله.ص33.
- چیت وود ،ری ای (2000). فروش حرفه ای ( علم فروشندگی و فرایند کامل فروش). ( گوهریان، محمد ابراهیم ،یوسفی ،شهلا، مترجم ). انتشارات امیر کبیر. (تهران 1380 ).
- حیدرزاده، کامبیز (1381). آسیب شناسی مدیریت بازرگانی. ( تدبیر ش125 ).
- راستگو، مهرداد (1384). از تبلیغات چه میدانیم ؟. ( انتشارات بهجت ). ص20.
- سعادتی ،مجتبی، شمس تبریزی ،غلامحسین (1386). مجله پرتوملت. مشاوره و پاسخگویی به مشتریان. ناشر : اداره کل دفتر مدیریت و روابط عمومی. شماره 18. خرداد 1386. تهران خیابان طالقانی. ص22 .
- شیفمن ،اسنض (2002). فروش به خودی خود رخ نمیدهد. ( کامران پروانه، مترجم). ( چاپ اول 1384). تهران
- فلاحی ،کیومرث ،اسکویی، عبدالله ،محمد بی نسب، محمد (1384). مدیریت خودشناسی ( راهبردهای مردم داری و روابط عمومیدر سازمان ). ( چاپ اول 1384). ( غزال ). تهران. ص228 و 240.
- کاتلر، فیلیپ و گری آرمسترانگ (1376). اصول بازاریابی. ( بهمن فروزنده ). اصفهان.
- محب علی ،داود (1383) مدیریت بازاریابی بین الملل. ( چاپ اول ). ( انتشارات دانشگاه صنعتی امیر کبیر ). ( مرکز تحقیقات مهندسی صنایع و بهره وری ).
- محمد تقی ،رهبر (1380). پژوهش در تبلیغ. ( مرکز چاپ و نشر سازمان تبلیغات اسلامی ). ص83.