این فایل در فرمت word و در ۴۹ صفحه تهیهشده و شرح کامل آن بهصورت زیر است.
بخش 1. معرفی طرح
بخش 2. خلاصه مدیریت ( خلاصه اجرایی )
هدف کسب وکار را بنویسیدتوصیف زمینه کسب و کارمعرفی مختصر محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید بازار هدف و مولفه های آنمزیت های رقابتی6 .وضعیت سود دهی
بخش 3. نوع صنعت، سازمان و محصولات و خدمات
چشم انداز صنعت
بخش 4. رقابت و مزیت های رقابتی
بخش 5. برنامه بازار یابی
تحقیق و تحلیل بازار
بخش6. اندازه بازار و روندهای آن
استراتژی بازار یابی
قیمت گذاری
استراتژی های تبلیغات
شیوه های توزیع فروش
سیاستهای خدمات پس از فروش و گارانتی
برنامه عملیات و تولید
الف. شرح دقیق دانش فنی و روش تولید محصول یا ارائه خدمت
ب. ارائه نموداری فرایند تولید
ج. ماشین آلات، تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
د. وسایل حمل و نقل داخل و خارج کارخانه
ه. مواد اولیه و بسته بندی برای هرکدام از محصولات
و. برآورد هزینه آب، برق، سوخت و تلفن مصرفی
ز. برآورد هزینه تعمیرات و نگهداری
ح. برآورد هزینه لوازم و تجهیزات دفتری
بخش 7. برنامه عملیات ساختمانی
الف. کروکی و یا نقشه محل جغرافیایی
ب. زمین
ج. محوطه سازی
د. ساختمان سازی
ه. تاسیسات عمومی و تجهیزات با مشخصات فنی آنها
و. پلان ساختمانها
ز. پلان چیدمان ماشین آلات
بخش 8. ساختار سازمانی و حقوق و دستمزد
بخش 9. برنامه زمان بندی
بخش 10. برنامه مالی
برآورد هزینه های سرمایه ایبرآورد هزینه های قبل از بهره برداریبرآورد سرمایه در گردشهزینه تولید سالیانهبرآورد قیمت تمام شده محصول :(هزار ریال)قیمت فروش محصولمحاسبه هزینه های ثابت و متغیر تعین نقطه سربه سر تعین درصد فروش در نقطه سربسر سود و زیان ویژه (هزار ریال)ارزش افزوده خالص و ناخالص و نسبتهای آن (هزار ریال)سرمایه ثابت سرانه :(هزار ریال)سرانه کل سرمایه گذاری(هزار ریال)نرخ بازدهی سرمایه ساده (هزار ریال)دوره برگشت سرمایهنرخ بازده داخلی طرحبخش 11. صورتهای مالی اساسی
الف. ترازنامه تخمینی طرح تازمان پایان بازپرداخت اقساط وام
ب. صورت سود و زیان سالیانه تخمینی طرح تازمان پایان بازپرداخت اقساط وام
ج. جریان وجوه نقد حاصل از اجرای طرح برای مدت بازپرداخت اقساط وام بانکی اخذ شده
بخش 12. ارزش فعلی حال کل طرح
الف. از روش NPV:
بخش 13. برنامه مدیریت ریسک و خطر
بخش 14. تحلیل قوتها، ضعفها، فرصتها و تهدیدها
بخش 15. نتیجه گیری و تحلیل اقتصادی
تولیدات؛
نوع تولیدات: انواع نان شیرینیتر و خشک
مواد اولیه: روغن- شکر- آرد و....
زمین و ساختمان؛
مساحت زمین: 800 مترمربع
سطح زیربنا: 600 مترمربع
تعداد کارکنان؛
تولیدی: 8 نفر
اداری و ستادی: 3 نفر
جمع: 11 نفر
نحوه تأمین مواد اولیه و میزان آن؛
داخلی: شیر- شکر – آرد-روغن و...
خارجی: ----
هزینههای ثابت و متغیر در حداکثر ظرفیت عملی؛
هزینههای ثابت: 1000002.802
هزینههای متغیر: 1282414.31
کل هزینههای سالانه: 2282417.112
تاسیسات و انرژی؛
توان برق: 930
مصرف روزانه آب:34
نوع سوخت: گاز
میزان مصرف روزانه سوخت: 55
سرمایه گذاری طرح؛
سرمایه ثابت: 774380.0833
سرمایه در گردش: 943185
سرمایه کل: 172000
نحوه تأمین منابع؛
سرمایه گذاری متقاضی: 515269525
سرمایه گذاری بانک: 1202295.558
تسهیلات بلند مدت: 110000
تسهیلات کوتاه مدت: 98000
شاخصهای مالی و اقتصادی طرح؛
تولید در نقطه سر بسر: 23.35044
میزان اشتغال طرح؛
مستقیم: 11 نفر
غیر مستقیم: -