پروژه آماده: آنتوسیاتین ها و تاثیر آن بر سلامتی انسان
61 صفحه فایل ورد و قابل ویرایش
فصل 1- مقدمه 7
1-1- پیشگفتار 7
فصل 2- آنتوسیانین در میوه ها و سبزیجات... 8
2-1- ترب... 8
2-2- پیاز 9
2-3- گیلاس 9
2-4- تمشک و توت- سبزیجات... 10
2-5- کلم سرخ 11
2-6- گوجه فرنگی سیاه 12
2-7- شاتوت 13
2-8- زالزالک 16
2-9- بادمجان.. 18
2-10- مویز 23
2-11- خواص معجزه آسای آلبالو و گیلاس.... 26
2-11-1- خاصیت آنتی اکسیدانی: 26
2-11-2- ضد التهاب قوی تر از آسپرین: 27
2-11-3- نتیجه گیری: 29
2-12- معرفی موادی که آنتی اکسیدان پنهان دارند. 29
2-12-1- ۱ – پسته 30
2-13- ۲– قارچ 30
2-13-1- ۳– قهوه 31
2-13-2- 4 – بذر کتان 31
2-13-3- ۵ – جو 31
2-13-4- ۶ – چای سیاه 32
2-13-5- ۷ – کلم 32
2-13-6- ۸ – تخم مرغ 32
2-13-7- ۹ – بروکلی 32
2-13-8- ۱۰ – آووکادو 33
فصل 3- بررسی اثر برخی عوامل شیمیایی بر پایداری آنتوسیانینهای استخراج شده از میوه شاه توت 34
3-1- مقدمه 34
3-2- مواد و روشها 36
3-3- نتایج 37
3-4- بحث 41
فصل 4- منابع 50