لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:35
فهرست و توضیحات:
مقدمه :
تعریف تربیت :
دامنةتربیت :
برین متن تعریف تعلیم و تربیت :
اهمیت تعلیم و تربیت
ضرورت تعلیم و تربیت
تعلیم و تربیت و اهمیت آن در اسلام
تعلیم دانا کردن است و تربیت پرورده ساختن . تعلیم ازنظر مدرسه ای عبارت است از آموختن آنچه در زندگی روزانه و جاری دنیا دانستنش لازم است تا حیات صورت پذیرد . ولی از نظر دین آموختن آموختنیهایی است که برای زندگی با معنا و براساس مصلحت و حسن عاقبت ، لازم می باشد .
علم دین از حق بودن اندیشه ها از خیر بودن اعمال ،از روا و موزون بودن امور و از تحول و کمال و عزت و بقا داشتن وجود بحث می کند . در این تعاریف به خوبی می دانیم که علم دین علم تربیت هم است و به سادگی می توان فهمید اساس دیانت اسلام بر علم و ادب و تعلیم و تربیت است و همچنین دین اسلام علمی است برای عمل و عملی اس براساس علم و درسی است کاملاً عملی .
به این جمله از یکی از معصومین (ع) دقت و توجه کردن بیان می دارد که «فرعنا تکن منا» از ما دریافت کن تا از ما شوی . اولی تعلیم است و دومی تربیت بی هیچ جدایی از هم . در دین علمی سوای تربیت نیست و تربیت جدای از علم دیده نمی شود . با به سن تکلیف رسیدن ، فرزند آماده ارشاد و تعالی می شود و به همان استعدادها و غرایز و تمایلات جهت خاصی داده میشود . حالا آزادیش به خاطر بهتر شدن تعالی یافتن به معنای درست انسانیت رسیدن مقید می شود به حفظ حقوق دیگران گذشت از مال و جان ، خدمت و نیکویی ، به هر روز بهتر از روز قبل بودن و قیدهای دیگر که با قبول مکتب ایمانی برخورد می پذیرد .