تحقیق چای و قهوه

تحقیق چای و قهوه

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب *

 فرمت فایل :Word  (قابل ویرایش و آماده پرینت )

  تعداد صفحه:30

 

  فهرست مطالب :

 

تاریخچة کشت چای درجهان وایران

مشخصات بوتةچای

آب وهوای چای

خاکهای مناسب برای چایکاری

هرس

آبیاری

مبارزه علفهای هرز

کودپاشی

قهوه

پیشینه قهوه

مقدار مصرف صحیح قهوه چقدر است؟

تأثیر کافئین بر اندام بدن

کافئین برای نوزادان دو عارضه ایجاد می کند

 

 

مقدمه

چای کلمه ای چینی است که در چین و شمال هند آنرا بهکار می برند وبا همان تلفظ وارد زبان فارسی شده است. تحقیقات نشان می دهد که بوتة چای را درحدود 3 هزار سال قبل ازمیلاد مسیح درچین می‌شناختند. گیاه چای و واریته های آن به حالت وحشی د رشمال هند درناحیه ای به نام آسام و مناطقی مانند لائوس می روئند.

هم اکنون کشت این گیاه ازمدارº42  عرض شمالی تاº33 عرض جنوبی در کشورهای چین هندوستان، ژاپن، سریلانکا، ایران، مالزی، کنیا، سیلان وجاوه، گسترش یافته است.

سابقة مصرف چای درایران از قرن17 گزارش شده است. در ابتدا به علت گرانی عده ای خاص ازآن استفاده می کردند. درسال 1279 هجری شمسی در زمان مظفرالدین شاه کشت چای درایران، در مناطق کوهپایه ای لاهیجان، به طور جدی آغاز شد. و از آنجا به سایر نقاط گیلان و مازندران که امروزه چای کشت می شود، انتقال یافت.



خرید و دانلود تحقیق چای و قهوه


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.