چکیده :
هتل خانه ای موقت است، منزلی که برای چند روز توقف در طول هر نوع سفری اعم از شغلی، تحقیقاتی، تفریحی، فرهنگی، ورزشی، گردشگری و ... طراحی می گردد. هتل های شاخص می توانند به عنوان یک عنصر شهری، هویت جمعی شهر را در یک مکان گردآوری و آن را عرضه کنند، در این راستا هتل می تواند تا حد یک نماد شهری اهمیت یابد .
این خانه موقت به عنوان نماد فیزیکی و معمارانه سفر می تواند با طرح و برنامه ریزی درست به رشد کیفی شهر و محیط زیست کمک شایان توجهی نماید. امروزه با در خطر قرار گرفتن محیط زیست بر اثر دست اندازی های انسانی در کنار گردشگری و سفر رویکردهای دوستدار محیط زیست با هدف عدم سوء استفاده از طبیعت و جلوگیری از پایمال کردن حقوق نسل آینده مطرح شده است که تأثیر قابل توجهی بر طراحی و برنامه ریزی هتل ها گذاشته است .
از سوی دیگر باید گفت گردشگری و جهان گردی فرصتی است برای آشنایی با فرهنگ های سرزمین های متفاوت، ترویج پیوندهای نزدیکتر و صلح میان مردم. گردشگری فرآیند مهمی است که در طی آن می توانیم به خودآگاهی توأم با احترام به تنوع فرهنگ ها و سبک های زندگی مردمان دیگر سرزمین ها دست یابیم. پس طراحی هتل در قالب جایگاهی در میان راه برای گردشگرایی که به سیر آفاق و انفس می پردازند به عنوان تجسم فرهنگ هر منطقه و سرپناهی برای آسایش بسیار اهمیت می یابد.
چکیده : 1
تاریخچه هتل در ایران معاصر. 2
طبقه بندی هتلها 2
فرایند طراحی و برنامه ریزی: 2
برنامه دهی معماری چیست: 3
تعریف برنامه ریزی کالبدی: 3
بیان مسئله: 3
قدم اول تهیه برنامه فیزیکی: 4
قدم دوم ماتریس: 4
روش تهیه ماتریس: 4
قدم سوم دیاگرام های حبابی: 4
قدم چهارم دیاگرام ارتباط عمودی فضاها : 6
قدم پنجم جدول کیفیت فضایی: 8
قدم ششم جدول تخمین نیروها : 9
قدم هفتم جدول سرانه ها: 9
نتیجه گیری: 10
منابع: 11
این فایل به صورت word و در 10 صفحه می باشد.