مزیت های رقابتی صنعت پرورش شتر مرغ در ایران
تنوع شرایط اقلیمی حاکم و موقعیت استراتژیک در ارتباط با شرایط منطقه ای
مقاومت در مقابل نوسانات دمایی و تحمل دامنه حرارت 15 تا 50+ درجه سانتی گراد
مقاومت زیاد در مقابل شرایط اقلیمی و سارگاری با شرایط نامساعد بیابانی
تنوع مواد تغذیه ای – گیاهی
ویژگیهای تغذیه ای و ضریب تبدیل غذایی نسبتاً مناسب با میانگین (4،1)
وابستگی بسیار کم صنعت شتر مرغ به منابع وارداتی خارجی
مصرف ناچیز آب به علت خصوصیات ویژهتأمین بخشی از پروتئین مورد نیاز کشور
کیفیت منحصر به فرد محصولات آن از جمله گوشت شتر مرغ
یکی از کم چربی ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز
قابلیت استفاده گوشت آن برای بیماران محروم از گوشت قرمز
کلسترول پایین (حدود 600 میلی گرم در هر کیلوگرم)
چربی پایین (کمتر از 1/1 درصد در فیله یا استیک)
پروتئین بالا (بیش ار 20%)