اثر ترکیب التیام دهی و بخار اسید استیک در کنترل کپک سبز نارنگی

اثر ترکیب التیام دهی و بخار اسید استیک در کنترل کپک سبز نارنگی

 

 

 

 

 

 

 

پاورپوینت با عنوان اثر ترکیب التیام دهی و بخار اسید استیک در کنترل کپک سبز نارنگی در 22 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد:

Penicillium digitatum
مقدمه
ترکیبات GRAS
اهداف آزمایش
مواد و روش ها
نتایج
بحث



خرید و دانلود اثر ترکیب التیام دهی و بخار اسید استیک در کنترل کپک سبز نارنگی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.