دانلود پروژه ی اعتیاد 60 ص در قالب ورد قابل ویرایش

مقدمه :

سراسر زندگی آدمی پر از خطرات ، مشکلات و سختی ها است یا بهتر بگوییم امتحان است . گاهی فراز و نشیب هایی در مسیر زندگی ریا، انسان را به نقطه ای میرساند که شخص به ادامه دادن آن شک می کند . دردها ، شادی ها و خوشی ها و همه و همه در چارچوب ذهن محدود ما معنی می شوند و به نسبت آگاهی و علم حاضر از طبیعت ، نظام هستی و خویشتن ، میزان آن کم و زیاد می شود و هر چه شناخت بیشتر باشد عدل را بیشتر می توان دید و کمتر تحت تأثیر قرار گرفت . مقاله ای را که در پیش رو دارید ، فرازهایی از چگونگی اعتیاد به مواد مخدر و راههای جلوگیری از آن است که با جمع آوری مطالب مختلف به صورت علمی و جامع دیدی واقع بینانه به اعتیاد دارد .

از طرفی امروز با دیدن آمار و ارقام مربوط به اعتیاد و مشکلات ناشی از آن بخصوص در میان جوانان ، حقیقتی دردناک در برابر دیدگان انسان ظاهر می شود . حقیقتی که            نمی توان در مقابل آن بی اعتنا بود و به سادگی از آن صرف نظر کرد . اعتیاد به مواد مخدر به عنوان یک مشکل اجتماعی ، پدیده ای است استعماری که علاوه بر آثار ناهنجار و ایجاد زمینه های ناسالم اجتماعی ، اقتصادی ، سیاسی و فرهنگی می تواند در ابعاد شخصیتی ، روانی و تربیتی جامعه تأثیر بسزایی بگذارد و آن را آلوده کند .

به عقیده سیاستمداران استعماری ، برای تصخیر یک مملکت هیچ عاملی بهتر از روانه کردن تریاک به آن جامعه نیست . آنها معتقداند برای مغلوب ساختن ملت ها یک کیلو تریاک و یک حلقه وافور از هزاران توپ و تانک کارسازتر است .

اعتیاد قصه ای تلخ از زندگی انسانهایی است که جوانیشان را پای دود به باد فنا سپرده اند و زمانی که به خود می آیند و می خواهند از این دام نجات یابند متوجه خواهند شد که نه فریادرسی خواهد آمد و نه خود توان برگشت و حالت قبلی را خواهد داشت و بحران قرص های روان گردان یا اکستاسی مانند دیگر آمفتامین ها ، مصرف منظم آن منجر به ایجاد تحمل می شود ، به طوری که برای رسیدن به اثر اولیه باید بر مقدار مصرف آن اضافه کرد که البته امکان وابستگی روانی به اثرات دارو نیز  وجود دارد . اگر چه اکستاسی در روان درمانی دارای جایگاه بخصوصی است اما در حال حاضر استعمال آن در پزشکی مجاز نیست .

اکستاسی را به عنوان داروی رقص آور در مجالس و مهمانیهای بزمی مصرف می کنند تا اثرات احساسی و هیجانی را در رقص ، با موزیک تند برای چندین ساعت به وجود آورد . عوارض جانبی بیشتر به علت مصرف تفریحی آن است تا مقدار وصرف خود دارو . اکستاسی سیستم عصبی مرکزی را تحریک می کند ، بیداری و انرژی را بالا می برد . تشنگی ، خستگی و خواب را کاهش می دهد و بلعکس ضربان قلب و فشار خون را افزایش می دهد . ممکن است بر اثر رقص طولانی و عرق زیاد بدون آنکه فرصت جبران آب از دست رفته بدن باشد ، سکته قلبی ایجاد کند . حمله قلیب می تواند منجر به بی رمق شدن عضلات ، نارسایی کلیه ، ناراحتی های مربوط به لخته شدن خون ، تشنج و مرگ شود . در برخی موارد سدیم کم شده و مغز ورم می کند که اینها به خاطر مصرف زیاد مایعات بدون دفع کافی ادرار است که بیشتر از راه عرق دفع می گردد . استفراغ ، سردرد و خواب آلودگی و نیز آسیب کبدی و سکته مغزی از پیامدهای این دارو است .

البته هنوز اطلاعات اندکی درباره اثرات طولانی این دارو وجود دارد . برخی بیماری های روانی مثل اسکیزوفرنی و افسردگی ، اختلالات خواب ، مشکلات دندان ها و میل زیاد به خوردن شکلات گزارش شده اند . از آنحجایی که اکستاسی آسیبهایی به برخی از سلوللهای عصبی در حیوانات وارد می سازد امکان دارد بیماری های روانی خواصی را ایجاد کند . افسردگی حتی سالها پس از قطع دارو  پیش بینی می شود . همچنین مصرف کنندگان اکستاسی دچار کاهش وزن ، ناراحتیهای دندان به علت قفل کردن فک و فشردن دندان ها و نیز اضطراب می شوند . اکستاسی با برخی داروها تداخل می کند . اگر با بازدارنده های منوآمین اکسیداز (MADIS) مصرف شود ، فشار خون را به طور خطرناکی بالا می برد . همچنین خطر ضربان غیر طبیعی قلب را چنانچه با داروهای دیژیتال ، لو و دوپا و استشناق برخی از بی حس کننده ها مصرف شود ، زیاد می کند . اکستاسی اثرات تسکینی داروهایی را که سیستم عصبی مرکزی را از کار باز می دارد خنثی می کند و این داروها اثر اکستاسی را بر مغز کاهش می دهد . تحقیقات پلیس در سال 1998  نشان می دهد که 33 در صد از 260 نوع مواد شناسایی شده ، از نوع روان گردان هایی مانند زاناکس (XANAX) می باشد که به وسیله یک دانش آموز در خارج از محیط مدرسه به فروش می رسیده است



خرید و دانلود دانلود پروژه ی اعتیاد 60 ص در قالب ورد قابل ویرایش


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.