آب معدنی

آب معدنی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مقاله با عنوان آب معدنی با فرمت ورد در 15 صفحه و حاوی عناوین زیر می باشد:

* مقدمه

* تعریف آب معدنی

* انواع آب معدنی

* آب معدنی گازدار

* آب معدنی بدون گار

* آب معدنی گازدار شده

* تعریف و منشا آبهای معدنی

* آبهای معدنی سطحی یا ژئوترمال

* آبهای معدنی عمقی یا ژوونیل

* تقسیم بندی چشمه ها بر اساس املاح محلول - گازهای محلول و درجه حرارت

* چشمه های معدنی  

* چشمه های گاز دار

* چشمه های طبی 

* چشمه های آبگرم 

* اختصاصات آبهای معدنی 

* اختصاصات ظاهری

* اختصاصات فیزیکی

* الف ) آبده چشمه ها

* ب ) درجه حرارت

* پ ) مقاومت الکتریکی 

* ت ) رادیو اکتیویته

* اختصاصات شیمیایی

* الف -  PH (حالت اسیدی قلیایی )

* گازها

* املاح محلول

* ۱- املاح تام

* ۲- هالوژنها

* ترکیبات ازته 

* آرسنیک

* کربن و کربناتها

* سیلسیم

* بور 

* کاتیونهای قلیایی

* آلومینیوم

* آهن 

* تکنولوژی و روش های تولید آب معدنی را میتوان بدوبخش عمده تقسیم نمود:

* ۱- آماده سازی و سالمسازی آب

* الف ) انتقال آب از منابع آب 

* ب ) مخازن ذخیره آب

* ج ) فیلتراسیون آب

* د ) تعدیل طعم - رنگ و بوی آب (puriffication)

* ه ) مرحله فیلتراسیون نهایی آب (polishing) 

* و ) مرحله استریلیزاسیون آب 

* ۲- تصفیه آب

* - شفاف کردن آب : ( clarification)

* - مراحل شفاف سازی

* - انعقاد ( Cogaulation)

* - لخته شدن ( Flocculation) 

* - ته نشین سازی ( Sedaimentation) 

* کلاویفایر (Clarifier)

* معمولا ۴ عمل بطور همزمان در دستگاه کلاویفایر صورت میگیرد

* - فیلتراسیون ( Filteration)

* - انواع فیلتر ها

* الف - فیلتر های گراویتی 

* قسمتهای اساسی این فیلترها عبارتند از:

* ب ) فیلتر فشاری

* - کلر زنی ( Cloronization )

* - استفاده از اشعه ماورابنفش

* - مزایای استفاده از اشعه ماوراء بنفش

* - معایب این روش

* - استفاده از ازن در تصفیه آب

* ۳- پر کردن آب معدنی در بطری

* الف ) مرحله ردیف کردن بطری 

* ب ) شستشوی بطری - پرکردن و دربندی

* ج ) مرحله برچسب زنی 

* د ) مرحله چاپ مشخصات تولید (jet printing ) 

* ه ) مرحله Shirink wrapper 

* و ) Pallate shirink wrapper



خرید و دانلود آب معدنی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.