لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:11
فهرست مطالب
رشته دامپزشکی در ذهن یک دانش آموز دبیرستان ابعاد بسیار محدود و معینی دارد، در بعضی موارد تصورات نادرست نیز ذهن دانش آموزان ما و بلکه عامه مردم را اشغال کرده است.
در حال حاضر رشته دامپزشکی با علوم تغذیه و علوم آزمایشگاهی ارتباط کاری خوبی پیدا نموده. وظیفه این رشته پیشگیری و درمان بیماریهای دامی و ریشه کنی و تامین بهداشت عمومی دام میباشد بخش جراحی در رشته دامپزشکی با همه جذابیتهایش دارای مشکلات و سختیهایی است که در بخش عکس میتوانید قسمتی از این سختیها را ببینید.
کنترل بهداشتی بیماریهای مشترک بین انسان و دام و کنترل بهداشتی و مواد غذایی که از دام بدست میآید از دیگر وظایف این رشته است. این رشته دوره مقطع کاردانی و دکترای حرفهای عرضه میگردد. فارغالتحصیلان دوره کاردانی به عنوان کاردان دامپزشک و تحت نظر دکتر دامپزشک در کلینیک یا مراکز تحقیقاتی مشغول به کار میشوند. طول دوره کاردانی 2 سال و طول دوره دکترای حرفهای حدود 6 سال است. دانشجویان این رشته باید ادامه کار در این رشته از توانایی جسمی و علاقمندی کافی برخوردار باشند تا بتوانند در شرایط مختلف آب و هوایی فعالیت کنند.
انجام امور درمانی با تأسیس کلینیک و یا بیمارستان دامپزشکی و اشتغال به امور درمانی در بخشهای مختلف نظیر طیور، آبزیان، دامهای بزرگ (شامل جراحی، مامائی، داخلی)، دامهای کوچک و. . . .
- دریافت مجوز و تأسیس داروخانه دامپزشکی.
- عضویت در هیأت علمی دانشگاهها و مؤسسات و مراکز آموزشی عالی.
- فعالیت در انستیتو تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی واقع در حصارک کرج و یا انستیتو پاستور به عنوان مراکز تحقیقات کشور. در حال حاضر مؤسسه رازی با بیش از نیم قرن تجربه مرهون تلاش مستمر دامپزشکان است، که در آنها انواع واکسنهای مصرفی انسان و دام تولید میگردد که عمدتاً جهت کنترل بیماریهای مشترک انسان و دام نظیر بیماریهای کزاز، دیفتری و همچنین بیماریهایی چون سرخک، فلج اطفال و. . . بکار میروند.