بررسی پیدایش بافندگی در ایران

بررسی پیدایش بافندگی در ایران

 

 

 

 

 

 

پیشگفتار :

در قدیمی ترین نوشته هایی که دربارة صنعت منسوجات پنبه ای به شکل ابتدایی باقی مانده است ، شواهدی می توان یافت دال بر اینکه ، قبل از شروع عمل ریسندگی ، راههای مختلفی برای استخراج مواد اضافی یا آشغال از پنبه خام مورد استفاده بوده است.

وجود قطعات نسبتاً کوچک آشغال ، حتی در زمانی که عمل ریسندگی به وسیلة ادوات دستی انجام می شد ، برای تهیة نخهای نازک بسیار نا مطلوب بود . روی این اصل ، برای پاک کردن هر چه بیشتر پنبه از نا خالصی ، از « کمان » حلاجی از راههای مختلف استفاده می کردند . بنابراین تعجب آور نیست که ، از همان اوایل ماشینی شدن صنعت نساجی ، مخترعین با مسئله استخراج آشغال از پنبه دست به گریبان بودند . طبیعیترین راه حل این مسئله این بود که توده های فشرده الیاف را به وسیله زدن یا « حلاجی کردن » از هم باز کنند . این عمل در آن واحد دو مزیت داشت ، و آن این بود که باز کردن پنبه ( که برای ریسندگی ضروری است ) و زدودن آشغال در یک مرحله انجام گرفت .

پیش از اینکه ماشین پرس روغنی در صنعت نساجی مورد استفاده قرار گیرد ، عدلهای پنبه ابداً فشردگی عدلهای پرس شدة امروز را نداشتند ، و مراحل باز کردن پنبه احتیاج به عملیات مکانیکی زیادی نداشت ؛ بدین سبب پدید آوردن و تکمیل ماشینهای حلاجی ( ماشینهای باز کننده و تمیز کردن پنبه ) به اندازة ماشینهای سایر رشته های دیگر صنعت نساجی مورد توجه قرار نگرفت .

در آخرین سالهای قرن هجدهم صنعت نساجی از شکل یک صنعت خانگی به صورت « سیستم کارخانه ای » درآمد و این تحول سبب شد که در متخصصین فنی کارخانه ها تحرکی ایجاد شود تا هوش و استعداد اختراعی خود را به کار بیندازد ؛ در نتیجه ماشینهایی پدیدار شد که ماشینهای حلاجی کنونی بر اساس ساختمان آنها طرح شده است .

مقدمه :

هر کارخانه نساجی اعم از کارهای ریسندگی ، بافندگی ، تکمیل در خود باید قسمتهایی دیگر برای کنترل و سالنهای مختلفی داشته باشد و در حالت کلی ابتدا پنبه ورودی به انبار پنبه  سپس به سالن حلاجی بعد سالن ریسندگی و سپس به سالن مقدمات و از آنجا به بافندگی و از بافندگی به متراژ و از متراژ به سالن تکمیل رجوع داشته می شود و از آنجا عدلهای پارچه با طرحهای مختلف که عموما طرحها نیز بنا به درخواست خریدار می باشد طرح می خورند .یک قسمت به نام آزمایشگاه کنترل کیفیت باید در هر کارخانه وجود داشته باشد که مانند اتولولر در دستگاه ها کار می کند در این قسمت ما بر روی تمامی مواد اولیه و محصولات تولیدی کنترل کامل را باید داشته باشیم و با پیدا کردن ایراد کار توسط قسمت مربوط رفع عیب می گردد . برخی از ایرادها مکانیکی وعده ای نیز برقی و عده ای مربوط به خود پنبه است به هر صورت وظیفه خیلی مهمی بر عهده این قسمت می باشد که اگر این قسمت کار خود را خوب انجام ندهد راندمان کاری کارخانه خیلی افت می کند .

فهرست مطالب :

پیشگفتار 

مقدمه 

پیدایش بافندگی در ایران 

فصل اول 

1-1- عدل پنبه

2-1- مخلوط پنبه 

3-1- ماشین حلاجی یا ماشین بالش 

4-1- دستگاه تغذیه 

5-1- مخروطیهای دستگاه تنظیم خوراک 

6-1- زننده ها 

7-1- میله های اجاقی 

فصل دوم 

1-2- دستگاه یونی فلاک ریتر 

2-2- مخلوط کننده مینی میکس شرکت ریتر 

3-2- تمیزکننده ERM شرکت ریتر 

4-2- مفهوم اساسی تغذیه شوت فید 

5-2- سیستم تک شوتی 

6-2- ترازو WTC  

7-2- زننده IM 

8-2- کاردینگ 

فصل سوم 

1-3- چند لاکنی 1 

2-3- چندلاکنی 2 

فصل چهارم 

ریسندگی چرخانه ای 

نمای کلی از یک واحد چرخانه ای 

برتری ماشین های چرخانه ای 

فصل پنجم 

1-5- سالن مقدمات بافندگی 

2-5- آهار 

3-5- اهمیت عملیات آهار 

4-5- انواع الیاف در آهار 

5-5- مواد افزودنی برای آهار 

6-5- لوازم و وسایل مربوط به آهار و کنترلها 

فصل ششم

1-6- بافندگی 

2-6- انواع ماشینهای بافندگی 

3-6- ماشینهای بافندگی راپیری 

4-6- ماشینهای بافندگی ارجت 

5-6- ماشینهای بافندگی واترجت 

6-6- مکانیزم تشکیل دهنه کار 

7-6- انواع دهنه 

8-6- نوع تشکیل دهنه 

9-6- چگونگی تشکیل دهنه  

10-6- انواع دهنه در لحظه دفتین زدن 

11-6- لحظه تشکیل دهنه 

فصل هفتم 

1-7- تاریخچه شرکت دیبا نخ 

2-7- وضعیت تولید ریسندگی دیبا نخ 

3-7- اجرای پروژه بافندگی دیبا نخ 

4-7- وضعیت ضایعات تولید دیبا نخ 

5-7- وضعیت مواد اولیه ارسالی به سالن 

منابع و ماخذ



خرید و دانلود بررسی پیدایش بافندگی در ایران


شیر و فرآوردهای آن و پاستوریزه کردن آن (صنایع غذایی)

شیر و فرآوردهای آن و پاستوریزه کردن آن (صنایع غذایی)

فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات25

 

معایب و درجه بندی شیر:
اهمیت درجه بندی شیر در این حقیقت نهفته است که محصولات لبنی به همان خوبی مواد طبیعی ای خواهند بود که از آن تهیه می شوند. دانش کارمندان لبنیات سازی از روشهای ارزیابی و درک حسی از اهمیت برخوردار است. تشخیص طعم بد و طعم مطلوب، بعلاوه دلایل احتمالی آن، سبب توانایی در تولید شیر با کیفیت بالا و متعاقباً تولید محصولات لبنی با کیفیت بالا خواهد شد.
درجه بندی شیر:
• حس چشایی
• حس بویایی
• روشها (تکنیک ها)
معایب شیر:
• لیپولایز ( تجزیه چربیها)
• اکسیداسیون
• نور خورشید
• پختن ( پخته شدن)
• انتقال
• میکروبی

درجه بندی شیر:
درک و شناخت اصول ارزیابی حسی برای درجه بندی ضروری است. همه حواس پنجگانه اصلی در ارزیابی حسی محصولات لبنی استفاده می شوند: بینایی، چشایی، بویایی، لامسه و شنوایی. اگر چه، بیشترین تاکید بر روی حس چشایی وبویایی است.



خرید و دانلود شیر و فرآوردهای آن و پاستوریزه کردن آن (صنایع غذایی)


پروژه درس سیستم مدیریت اطلاعات (MIS): پیاده سازی سیستم اطلاعاتی در داروخانه (به همراه فایلهای طراحی در اکسس)

پروژه درس سیستم مدیریت اطلاعات (MIS): پیاده سازی سیستم اطلاعاتی در داروخانه (به همراه فایلهای طراحی در اکسس)


لینک پرداخت و دانلود پایین صفحه

فرمت فایل : Word

تعداد صفحه : 27

 

اهداف سیستم

هدف سیستم، بهینه­ سازی و اصلاح فعالیت­ های داروخانه و ایجاد یک سیستم پردازش تراکنش می­ باشد. به گونه­ای که این سیستم، عملیات مهم روزانه ­ی سازمان را اجرا و ثبت کند. عملیاتی همچون ثبت و نگهداری اطلاعات مالی یا موجودی محصولات، که قبلا به صورت دستی انجام می­ شده­ اند، مکانیزه ­می ­شوند تا افزایش کارایی، کاهش زمان، کاهش خطای عملیات، کاهش هزینه­ های عملیاتی و مواردی مانند این ­ها حاصل شود.

 

این محصول شامل فایلهای ACCESS و EXCEL نیز می باشد.

 

فرمت فایل: ورد (قابل ویرایش)

تعداد صفحات: 27

 

فهرست مطالب

فاز اول

1-1. شرح توصیفی سیستم

1-1-1. ورودی های سیستم (Input)

1-1-2. فعالیت های سیستم (Processing)

1-1-3. خروجی های سیستم (Output)

1-2. اهداف سیستم

1-3. تعیین واحد های سازمانی و رویدادهای هر واحد

1-3-1. واحد پذیرش

1-3-2. واحد تدارکات

1-3-3. واحد مالی

1-3-4. واحد انبار

1-3-5. واحد مدیریت

1-4. تعیین اجزاء تکنیک های مورد استفاده

1-4-1. موجودیت ها و صفات آن ها

1-4-2. پردازش ها

1-4-3. ذخایر داده

1-4-4. جریان داده

فاز دوم

2-1. به کارگیری ابزارهای مطرح شده جهت تشریح سیستم

2-1-1. نمودارهای جریان داده

2-1-2. نمودارهای جریان فرآیند

2-1-2. جدول و درخت تصمیم

2-1-4. عبارات ساخت یافته

2-1-5. انواع ماتریس ها

2-1-6. فرهنگ داده

2-1-7. دیاگرام ارتباط موجودیت ها و نرمال سازی



خرید و دانلود پروژه درس سیستم مدیریت اطلاعات (MIS): پیاده سازی سیستم اطلاعاتی در داروخانه (به همراه فایلهای طراحی در اکسس)


گزارش کامل کارآموزی رشته جوشکاری اجرای فرآیندهای جوشکاری و اجرای خدمات بازرسی

گزارش کامل کارآموزی رشته جوشکاری اجرای فرآیندهای جوشکاری و اجرای خدمات بازرسی

دانلودگزارش کامل کارآموزی رشته جوشکاری اجرای فرآیندهای جوشکاری و اجرای خدمات بازرسی بافرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات25

گزارش کارآموزی آماده,دانلود کارآموزی,گزارش کارآموزی,گزارش کارورزی


این پروژه کارآموزی بسیاردقیق وکامل طراحی شده وقابل ارائه جهت واحد درسی کارآموزی

مقدمه 1-1 حوزه فعالیت های شرکت (فعالیت های اجرایی) درباره ما: در سال 1380 بنا بر ضرورت های ناشی از گسترش چشم انداز فعالیت های تخصصی و نو آورانه در صنایع جوش و بازرسی شرکت جوش گستر صنعت به عنوان یک شرکت خصوصی شروع به کار نموده و به تدریج فعالیت خود را در پروژه های مختلف در صنایع خودرو لوازم خانگی نفت و گاز و پتروشیمی متمرکز نموده است. این شرکت محصول انتقال ده سال فعالیت قبلی در قالب جدید (شرکت جوش گستر صنعت) میباشد و با برخورداری از مدیران و کارشناسان فداکار متخصص و مبتکر از طریق جلب رضایت مشتری و تعمیق آن به همراه اعمال مدیریت بهینه بر منابع توانسته اعتبار قابل توجهی در صنعت امروز ایران کسب کند.  موضوع فعالیت های شرکت تجربیات کاری با امکانات فنی وتخصصی امکان فعالیت در موضوعات ذیل را میسر میسازد: انتخاب و تأمین دستگاه ها ملزومات و مواد مصرفی جوشکاری اجرای کلیه فرآیندهای جوشکاری اجرای خدمات بازرسی (ut, vt, mt. pt. ed) مطابق با استانداردهای (en. Aws..)  آموزش تخصصی کلیه فرآیندهای جوشکاری مطابق با استانداردهای معتبر جهانی مشاوره در زمینه های مختلف جوش اتوماسیون و بهینه سازی روشهای جوشکاری تهیه مدارک جوشکاری (wps.pqr.wpq…) تحقیق در روشهای نوین جوش و بازرسی خدمات پیمانکاری  اطلاع رسانی   1-2- حوزه فعالیت های شرکت (فعالیت های تعمیراتی) شرکت صنعتی و بازرگانی جوش گستر صنعت شرکت جوش گستر صنعت (تأسیس 1381) با هدف گسترش فناوری های جوش و بازرسی و افزایش بهره وری در صنعت خودروسازی و لوازم خانگی با استفاده از امکانات مناسب و نیروی انسانی مجرب آماده ارائه خدمات ذیل میباشد: -    طراحی و ساخت انواع دستگاه جوش مقاومتی و مخصوص طبق سفارش (نقطه جوش پرس جوش و قرقره جوش) -    ساخت و تأمین انوع الکترودهای جوش مقاومتی به صورت فورچ سرد و ماشین کاری (کلاهک، دیسک، میلگرد، تسمه و چهار پهلو) مخصوص ورق های فولادی و گالوانیزه فروش انواع دستگاه های نقطه جوش آویز ترانس سرخود (C-type. x-type) خارجی  -    طراحی و ساخت سیستم های کنترل جوش مقاومتی و آنالوگ و میکروپروسسوری با قابلیت اتصال به شبکه و رایانه -    تأمین لوازم و جانبی کلیه دستگاههای جوشکاری برق و مقاومتی (تورچ. کابل. بالانسور. شنت. گان بازو. یونیت آب خنک و غیره) -    مواد مصرفی جوشکاری و لحیم کاری سخت (الکترود. پودر و سیم جوش) -    آموزش جوش و بازرسی در کلیه سطوح مطابق با استانداردهای جهانی (iso. en) -    خدمات بازرسی جوش (ut. Pt. rt. mt) 

فهرست مطالب
عنوان                                صفحه
فصل اول    1
مقدمه    2
1-1    حوزه فعالیت های شرکت (فعالیت های اجرایی)    2
1-2    حوزه فعالیت های شرکت (فعالیت های تعمیراتی)    4
فصل دوم    5
2-1 کلیات    8
2-3- تست رادیوگرافیک مخازن    10
2-4- WPS مخازن    11
2-1- کلیات    12
2-5- الکترودهای دستگاه جوش مقاومتی    13
2-1- کلیات    14
2-6- PQR مخازن    15
2-7- میکروپروسسورهای دستگاه جوش    16



خرید و دانلود گزارش کامل کارآموزی رشته جوشکاری اجرای فرآیندهای جوشکاری و اجرای خدمات بازرسی


پاورپوینت رابطه استراتژی و ساختار

پاورپوینت رابطه استراتژی و ساختار

         پاورپوینت رابطه استراتژی و ساختار

 

 

 

 

 

 

 

 

عنوان سمینار: رابطه استراتژی و ساختار

درس: تئوری ...

دریافت فایل

خرید و دانلود پاورپوینت رابطه استراتژی و ساختار