آلمانها در ایران نوشته الیور باست ترجمه حسین بنی احمد انتشارات شیرازه

آلمانها در ایران نوشته الیور باست ترجمه حسین بنی احمد انتشارات شیرازه

این کتاب 233 صفحه ای نسخه با کیفت با فرمت pdf از روی چاپ اول (بدون سانسور) کتاب آلمانها در ایران نوشته الیور باست ترجمه حسین بنی احمد انتشارات شیرازه آماده شده .

نگاهی به تحولات ایران در جنگ جهانی اول بر اساس منابع دیپلماتیک فرانسه 

 

پیشینه ی روابط ایران و آلمان

 

- روابط فرهنگی

 

روابط ایران و آلمان تاریخی طولانی دارد. گوته شاعر شهیر آلمانی در سال 1819 با تأثیر پذیری عمیق از حافظ شاعر بزرگ ایرانی و اشعار وی، دیوان «غربی- شرقی» خود را به وی تقدیم کرد؛ اثری که تا به امروز بعنوان مرجعی در خصوص تفاهم و درک شرق و غرب از یکدیگر مورد استناد قرار می گیرد.

 

کشورمان در آلمان با بهروه وری از: رایزنی فرهنگی، بخش فرهنگی سفارت، مدارس خود در شهرهای برلین و فرانکفورت، مرکز اسلامی هامبورگ، آکادمی اسلامی در همان شهر، مراکز فرهنگی و اسلامی در برلین، آخن، فرانکفورت و سایر شهرها و نیز سایر انجمن ها و سازمان های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی از دیرباز در آلمان نمایندگی می شود و آلمان نیز با برخورداری از: مؤسسه ی باستانشناسی خود، انستیتوی زبان آلمانی وابسته به سفارتش در تهران، یک نفر مدرس زبان در رشته ی «آلمانی بعنوان زبان بیگانه» از «خدمات مبادلات دانشگاهی آلمان» (DAAD)، انجمنی پروتستان به مدیریت یک کشیش پروتستان و نیز مدرسه ی آلمانی سفارتخانه اش در تهران، در ایران فعالیت های فرهنگی و مذهبی خود را دنبال می نماید.

 

در زمینه ی مبادلات علمی میان آلمان و ایران همکاری سنتی خوبی بین دو کشور برقرار است. یک نسل کامل از فارغ التحصیلان ایرانی در مدارس عالی آلمان آموزش دیده اند که امروزه خود بعنوان اساتید در حوزه های تدریس، پژوهشهای مشترک ایرانی- آلمانی و نیز در جهت تعمیق همکاری های دانشگاهی مشغول خدمت هستند. یکی از نمونه های همکاری دانشگاهی میان آلمان و ایران همکاری موجود میان مدرسه ی عالی صنعتی آخن یولیش (FH Aachen Jülich) با دانشگاه صنعتی شریف در تهران از پائیز سال 2003 است. بر اساس توافق موجود در این زمینه به دانشجویانی که در رشته ی ماشین سازی تحصیل می کنند، گواهینامه ی ماشین سازی اعطاء می شود که خود منجر به دیپلم آلمانی می گردد.

.



خرید و دانلود آلمانها در ایران نوشته الیور باست ترجمه حسین بنی احمد انتشارات شیرازه


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.