مقدمه 1
فصل اول : سیستم تبرید خودرو 2
1-1- عمل سرماسازی (برودت) در سیستم کولر 3
1-2- قانون عمومی سرمایش 3
1-3- مبرّد 4
1-3-1- ویژگیهای فریون 12ـ R 4
1-4- سیستم خنک کاری خودرو 5
1-4-1- انواع دستگاههای خنک کننده 6
1-4-2- متعلقات دستگاه خنک کننده: 6
1-5- اثرات افزایش دمای کارکرد موتور 8
1-6- اثرات کاهش دمای کارکرد موتور 8
1-7- ملاحظات طراحی رادیاتور 9
1-9- انواع رادیاتور 10
فصل دوم : اجزای سیستم کولر خودرو 11
2-1- اجزای سیستم کولر 12
2-2-کمپرسور 12
2-2-1- انواع کمپرسور 14
2-2-2- مقایسه کمپرسور Panasonic و Jianshe 17
2-2-3- عیوب کمپرسور پیستونی با صفحه لنگ(Wobble plate) 18
2-2-4- کلاچ کمپرسور و اجزای اصلی آن 19
2-3- علت استفاده از روغن در سیستم کولر 22
2-4- شاخصهای سنجش روغن 23
2-5-1- انواع کندانسور 24
2-5-3- کندانسور مارپیچ یا سرپنتین 25
2-5-4- کندانسور جریان موازی(parallel flow) 25
2-6- درایر(کپسول خشک کننده) 28
2-6-1- وظیفه خشک کن یا درایر 28
2-7- فیوز پلاگ 29
2-8- شیر انبساط 30
2-9- اواپراتور 31
2-10- اتصالات 34
2-10-1- سوئیچ فشار: 35
2-11- ترموستات 36
فصل سوم : نگهداری از سیستم تبرید خودرو 37
3-1- ضد یخ: 38
3-1-1- علل جوش آمدن آب رادیاتور(گرم کردن موتور): 40
3-2- عیب یابی سیستم کولر خودرو 43
3-3- تست نشتی در سیستم کولر 45
3-2-1- نکات قابل توجه قبل از تست نشتی کولر 46
3-2-2- ابزارهای تست نشتی 46
3-2-3- تفاوت تست نشتی در مسیر فشار بالا و پایین 46
3-2-4- دستگاه تست نشتی مجهز به لامپ UV 46
3-2-5- کنترل نشتی کمپرسور 47
3-3- شارژ کولر 47
3-3-1- خواص گاز کولر 47
3-3-2- علل استفاده از روغن : 47
3-3-3-خواص روغن : 47
3-3-4- نکات ایمنی : 48
3-3-5- مراحل شارژ توسط دستگاه: 48
3-3-6- جهت تخلیه گاز از سیکل: 49
3-3-7- معرفی صفحه روی دستگاه شارژ : 49
3-3-8- روش شارژ دستگاه 50
3-9- تُرک سفتی مهره ها و اتصالات اُرینگ دار 51
3-10- جوشکاری 51
3-11- لحیم کاری 52
3-11-1- فرایندها ومزایای لحیم کاری 52
3-12- بریزینگ 52
3-12-1- ویژگیهای بریزینگ 53
3-12-2- مزایای بریزینگ 53
3-12-3- آلیاژهای بریزینگ 54
3-12-4- روشهای حرارت دهی در بریزینگ 54
3-12-5- طراحی اتصالات بریزینگ 54
3-12-6- پارامترهای مهم دربریزینگ آلومینیم 54
3-3-17- چربی گیری 55
3-3-18- روش تشخیص قطعه چربی گیری شده : 55
3-3-19- تست های ساده برای بررسی چربیگیری شدن: 55
3-3-20- مقدار مصرف فلاکس : 56
3-3-21- معایب مصرف زیادی فلاکس : 56
3-3-13- مزیت فلاکس زیادی : 57
3-3-14- طرز تهیه محلول فلاکس : 57
3-3-15- روش الکترواستاتیک 58
3-3-16- شرایط بریزینگ : 59