پایان نامه طراحی فن آوری اکستروژن آلیاژهای آلومینیوم

چکیده:
اکستروژن و تاریخچه توسعه، روشهای انجام اکستروژن، اکستروژن مستقیم و غیر مستقیم، اکستروژن بیلت به بیلت اکستروژن هیدرواستاتیک و اکستروژن قطعات کوپر و توخالی و فزجانی مطالبی هستند که در فصل اول ارائه شده است در فصل دوم محاسبات بار و انرژی لازم برای تولید پروفیل و همچنین وضعیت مکانیکی تنش ها و قابلیت تغییر شکل در اکستروژن و محاسبه بار اکستروژن به روش آنالیز المان ها، اثر دما و سرعت تغییر شکل بر روی تنش سیلان و محاسبه دمای محصول خروجی از قالب و شیوه محاسبه حداکثر سرعت اکستروژن ممکن که از جمله مهمترین اصول تولید مقرون به صرفه به شمار می رود، با لحاظ کردن شرایط کاری آمده است.
ویژگی های انواع متداول آلیاژهای آلومینیومی تحت فرآیند اکستروژن بعلاوه خصوصیات این آلیاژها نظیر تنش سیلان، مقاومت تغییر شکل، شرایط عملیات حرارتی بیلت ها (پیش از اکستروژن) و پروفیل ها (پس از اکستروژن) از جمله موضوعاتی است که در فصل سوم مورد بحث قرار گرفته اند.
در فصل چهارم اصول طراحی اجزای ابزار اکستروزن گنجانده شده که در ابتدا انواع طرح های موجود برای ابزارهای اکستروژن ارائه گردیده و سپس روش محاسبه ابعاد این اجزاء با رعایت اصول طراحی مکانیکی آمده است پس از محاسبه ابعاد، نوبت به انتخاب جنس برای ابزارها می رسد، متریال بکار رفته در اجزای یک ابزار اکستروژن، انواع فولادهای گرم کار هستند که اقسام فولادهای پیشنهاد شده برای این اجزا همراه با خواص مکانیکی آن ها در این قسمت ارائه شده است. شرایط عملیات حرارتی ابزارهای اکستروژن، از دیگر مسائلی به شمار می روند که در این فصل بررسی شده و در پایان فصل گزینش پرس اکستروژن، مورد بحث قرار گرفته است.
در آغاز فصل پنجم نکات موثر در یک تولید سودآور، مورد بررسی قرار گرفته اند که شامل: انتخاب انواع بیلت، نوع پرس، سرعت اکستروژن. مقایسه بهره وری، روش های افزایش بهره وری طرح تولید، ابزارها، نیروی انسانی، نحوه بکارگیری ابزارها اپراتورها کاهش ضایعات و پاره ای از دلایل و مسائلی که می توانند به اقتصادی بودن یک طرح تولید ضربه و روش هایی برای مقابله با این چنین بحران هایی آمده است.

فهرست فصول:
فصل اول: سخن نخست
فصل دوم: شرایط بار و انرژی لازم در اکستروژن
فصل سوم: اکستروژن آلومینیوم
فصل چهارم: طراحی ابزار اکستروژن
فصل پنجم: بررسی های اقتصادی طرح تولید

خرید و دانلود پایان نامه طراحی فن آوری اکستروژن آلیاژهای آلومینیوم


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.