175- پروژه آماده: معرفی کامل و بررسی ویژگی ها و راه های تشخیص باکتری لژیونلا - 12 صفحه فایل ورد (word)

175- پروژه آماده: معرفی کامل و بررسی ویژگی ها و راه های تشخیص باکتری لژیونلا - 12 صفحه فایل ورد (word)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست مطالب:

معرفی باکتری لژیونلا:     2

ویژگی های باکتری لژیونلا:          4

صفات بیوشیمیایی و مورفولوژی باکتری:   5

راه های انتقال باکتری:    6

روش های تشخیص باکتری لژیونلا:          7

راه های حذف و کنترل لژیونلا:    9

منابع:    11

 

معرفی باکتری لژیونلا:

لژیونلا و «لژیون ایرز» نوعی میکروباکتری است که می‌تواند در افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند یا به بیماری نقص ایمنی مبتلا هستند، افراد مسن، سیگاری‌ها و افرادی که از بیماری‌های ناتوان‌کننده یا بیماری‌های شدید ریوی رنج می‌برند، کشنده باشد.

نموفیلا باکتری مولد بیماری لژیونلا می‌تواند به مقدار اندک و به‌طور طبیعی در منابع آبی نظیر برکه‌ها، رودخانه‌ها و مخازن آب یافت شود. ممکن است این باکتری در برج‌های خنک‌کننده سیستم‌های تهویه هوا، کندانسورهای تبخیری و دستگاه‌های تولید چشمه‌گردابی مصنوعی نیز وجود داشته باشد.

این باکتری شایع در شبکه آب رسانی بوده که به طور طبیعی در آبهای تازه مشاهده و همچنین به طور پلانکتونی در آب یا بیوفیلم ها زنده و از طریق تشکیل آئروسل در سیستمهای آبی وارد ریه انسان شده و پنومونی ایجاد می نماید. ( )



خرید و دانلود 175- پروژه آماده: معرفی کامل و بررسی ویژگی ها و راه های تشخیص باکتری لژیونلا - 12 صفحه فایل ورد (word)


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.