دانلود پایان نامه صنایع غذایی تکنولوژی تولید ماکارونی با فرمت ورد

دانلود پایان نامه صنایع غذایی تکنولوژی تولید ماکارونی با فرمت ورد

عنوان                                                                                                                صفحه

مقدمه و تارتخچه ................................................................................................... 1

فصل اول

1-1- بخش اول : گندم و ویژگیهای آرد ماکارونی ............................................... 4

2-1- بخش دوم : انواع ماکارونی ........................................................................ 10

3-1- بخش سوم: ارزش غذایی فرآورده‌های ماکارونی...................................... 18

4-1- بخش چهارم: موقعیت و محل کارخانة بازدید شده ................................... 20

فصل دوم

2-1- بخش اول: مواد اولیه مورد استفاده .......................................................... 24

فصل سوم

1-3- بخش اول : ساخت ماکارونی....................................................................... 37

1-1-3- روشهای ساخت انواع ماکارونی ............................................................ 38

الف: روش غیر پیوسته ............................................................................... 40

ب: روش پیوسته ......................................................................................... 41

2-3- بخش دوم:‌ انتقال دهنده ............................................................................. 42

الف: انتقال دهنده‌های افقی ................................................................................... 43

ب: انتقال دهنده‌های عمودی ................................................................................. 43

عنوان                                                                                                                صفحه

ج: انتقال دهنده‌های بادی ...................................................................................... 43

فصل چهارم :

1-4- بخش اول : خشک کردن ............................................................................ 46

الف) خشک کردن اولیه ......................................................................................... 48

ب) خشک کردن میانی .......................................................................................... 49

ج) خشک کردن نهایی ........................................................................................... 49

2-4- بخش دوم : یک دیاگرام خشک کردن موفقیت آمیز ................................... 53

3-4- بخش سوم : منحنی خشک کردن و نمودار آن .......................................... 55

فصل پنجم

1-5- گرمخانه‌های ماکارونی ............................................................................... 59

فصل ششم:

بخش اول : بسته‌بندی توسط کارگر و بسته‌بندی اتوماتیک .................................. 63

بخش دوم : ویژگی‌های بسته‌بندی مطابق استاندارد ............................................ 64

فصل هفتم

1-7- بخش اول : نگهداری و انبار کردن محصول ............................................. 67

فصل هشتم

1-8- بخش اول : بهداشت کارخانه ..................................................................... 70

عنوان                                                                                                                صفحه

الف) رعایت بهداشت توسط کارگران خط تولید ................................................... 70

ب) رعایت بهداشت توسط کارگران بخش بسته بندی و انبار .............................. 71

ج) نظافت قسمتهای مختلف انبار ........................................................................... 71

فصل نهم :

1-9: بخش اول آزمایش شیمی ............................................................................ 75

الف) تعیین pH ماکارونی ..................................................................................... 75

ب) آزمایش پخت و آزمایش جهت تعیین وزن مواد جامد در آب ........................ 75

ج) آزمایش رطوبت ............................................................................................... 76

2-9- بخش دوم : طرز تهیه محیط‌های کشت ...................................................... 77

الف) طریقه کشت پلیت کنت آگار .......................................................................... 77

ب) دستور تهیه سوسپانسیون زرده تخم مرغ .................................................... 78

پ) تهیه محیط کشت سوبرودکستروز آگار ......................................................... 79

ت) طریقه کشت و شمارش آزمونهای میکروبی .................................................. 81

ث) تهیه محیط کشت باسیلوس سرئوس .............................................................. 82

ج) طریق کشت کپک............................................................................................... 83

3-9- بخش سوم : آزمون کنترل کیفی مواد اولیه ............................................... 83

4-9- بخش چهارم: کنترل کیفیت فرآورده‌های نهایی .......................................... 88

عنوان                                                                                                                صفحه

فصل دهم:

1-10- بخش اول : استاندارد ویژگی‌های ماکارونی ............................................ 97

فصل یازدهم:

بخش اول : بحث و نتیجه‌گیری ........................................................................... 112

بخش دوم: پیشنهادات ........................................................................................ 113

بخش سوم: مقاله

بخش چهارم: منابع ............................................................................................. 117



خرید و دانلود دانلود پایان نامه صنایع غذایی تکنولوژی تولید ماکارونی با فرمت ورد


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.