مبانی نظری و پیشینه تحقیق نان، بسته بندی و میکروارگانیسمها

مبانی نظری و پیشینه تحقیق نان، بسته بندی و میکروارگانیسمها

عنوان: مبانی نظری و پیشینه تحقیق نان، بسته بندی و میکروارگانیسمها فرمت فایل: Word تعداد صفحات: 48   تاریخچه تولید و مصرف نان در جهان نشان داده است که ابتدا نان بصورت نازک و مسطح تولید می‎گردید لیکنبه مرور، حجیم و در کشورهای پیشرفته جهان به شکل کاملاً حجم درآمده است، اصولاً تولید نان های نازکو مسطح به دلیل سریعاً خشک و بیات شدن دارای ضایعات زیادی می‎باشند، صرفه اقتصادی ندارند.تا قبل از سال1800 میلادی نان های حجیم تنها در خانه ها و به صورت...

دانلود نمونه سوال
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.