مقاله ترجمه شده با موضوع تأثیر الگوهای تدریس بر یادگیری دانش‌آموزان ابتدایی

مقاله ترجمه شده با موضوع تأثیر الگوهای تدریس بر یادگیری دانش‌آموزان ابتدایی

مقاله ترجمه شده مربوط به رشته های علوم تربیتی ،مدیریت آموزشی ،آموزش ابتدایی و ... با موضوع

تأثیر الگوهای تدریس بر یادگیری دانش‌آموزان ابتدایی  به صورت ورد و قابل ویرایش

توجه : اصل و ترجمه این مقاله هردو به صورت ورد و قابل ویرایش هستند .

اصل مقاله 17 صفحه و ترجمه 18 صفحه می باشد.

با هم بخشی از متن اصلی را می بینیم :

 

Issue :

 

The effect of primary schools teaching models and learning.

 

Introduction

 

Today's world is a world with dimensions and characteristics of the diverse nature of the different aspects of life in countries and communities, is clear. it was always to try to improve his education, or education, he said.

 

due to factors such as the nature and course content, student age, he was selected to the all-round development of students' training material, etc., can be useful or lacked the determination and use of such methods should also carefully and effort it has made, and which methods are useful to detect.

 

Today, in identifying appropriate methods of education has been a lot of research. Affiliated with UNESCO International Bureau of Education, more than 300 well-known teaching methods and availability information.

 

Background

 

Today, in most countries, education is a special place and all countries more or less in planning a much better and more useful it. It should be noted that in many countries of the world already benefit from traditional educational methods and are committed to this type of training. But it should be noted that traditional educational methods drawbacks are as follows:

 

brings traditional methods of education students passive and dependent. He reads history of science, not science.

حال به بخشی از ترجمه توجه بفرمایید:

موضوع :

تأثیر الگوهای تدریس بر یادگیری دانش‌آموزان ابتدایی

مقدمه

دنیای امروز دنیایی است با ابعاد و ویژگیهای مختلف و گوناگون که ماهیت این ابعاد نحوه زندگی را در جوامع و کشورهای مختلف روشن می‌نماید. برای زیستن در این جهان پارامترها و فاتورهای بسیاری وجود دارد که در صورت آگاهی از روش صحیح برخورد با این عوامل و استفاده از این روشها می‌توان به بهترین نحو زیست به جرأت می‌توان یکی از مهمترین مواردی که از ابتدای خلقت تاکنون بشر یا آن برخورد داشته و سعی در بهبود آن همواره در نظرش بوده را آموزش و پرورش یا تعلیم و تربیت دانست.

باید این مسئله را دانست که برای دستیابی به آموزش بهتر و مفیدتر نیاز به آگاهی و استفاده از مواردی می‌باشد که مهمترین آن‌ها شیوه تدریس معلم در کلاس درس می‌باشد. با نگاهی به گذشته متوجه می‌شویم که در هر عصر و دوره‌ای با توجه به تعداد شاگردان ، موضوع درس و شخص مدرس شیوه‌ها متفاوت بود و با گذشت زمان و نحوه تحقیقات مختلف بر تنوع و تعداد این شیوه‌ها افزوده شده است. و بایستی اذعات داشت که هدف از پیدایش و استفاده از این شیوه‌ها یادگیری و فهم هر چه بیشتر مطالب و موضوعات درسی و در نهایت رشد همه جانبه دانش‌آموز می‌باشد، بدیهی است که هر آموزگاری در کلاس درس از روش یا روشهایی استفاده می‌نماید که این روشها با توجه به عواملی از قبیل ماهیت و محتوای درس ، سن و سال دانش‌آموز ، علاقمندی وی به مطلب آموزشی و ... می‌تواند در رشد همه جانبه فراگیران مفید و یا بی‌بهره واقع شوند پس در تعیین و استفاده از این روشها هم بایستی دقت و اهتمام لازم را بعمل آورده، و اینکه کدامیک از روشها مفیدـر می‌باشد را تشخیص دهد.

امروزه در شناساندن روشهای مناسب آموزش و پرورش تحقیقات فراوانی صورت گرفته است. دفتر بین‌المللی تعلیم و تربیت وابسته به یونسکو تعداد بیش از 300 روش تدریس شناخته شده را ذکر می‌نماید.

 

زمینه

امروزه در اکثر کشورهای جهان آموزش از جایگاه خاصی برخوردار است و همه کشورهای کم و بیش در صدد اجرای هر چه بیشتر، بهتر و مفیدتر آن می‌باشند. باید این نکته را متذکر شد که در حال حاضر بسیاری از کشوهای دنیا از روشهای آموزشی سنتی بهره می‌گیرند و پایبند این نوع آموزش می‌باشند. اما لازم به ذکر است که شیوه‌های آموزش سنتی دارای نارساییهایی به شرح ذیل می‌باشند:

روشهای آموزش سنتی دانش‌آموز را منفعل و وابسته بار می‌آورد . او سرگذشت علم را می‌خواند، نه خود علم را.

 



خرید و دانلود مقاله ترجمه شده با موضوع تأثیر الگوهای تدریس بر یادگیری دانش‌آموزان ابتدایی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.